Leicester nappasi elintärkeän voiton UCL-paikkaa ajatellen torstaina Sheffield Unitedista. 2-0-lukemiin päättyneen ottelun suuri sankari oli taas kerran Jamie Vardy. Vaikka mies ei maaliverkkoja nyt pölläytellytkään, olivat hänen syöttönsä avainasemassa ”Kettujen” voitossa.

Sheffield Unitedin manageri Chris Wilder osaa myös antaa kunniaa vastustajille. Hänen mukaansa Jamie Vardy on yksi kovimmista hyökkääjistä, mitä sarjassa tällä hetkellä on.

– Kyllä, käyn itsekin voitto-otteluiden jälkeen pubissa rentoutumassa, mutta mikä minua todellakin ärsyttää, on se, kuinka monta ”muka-Vardya” tälläkin hetkellä Englannin pubeissa istuu, Wilder kertoo.

– He kertovat, kuinka olisivat olleet yhtä hyviä kuin Vardy jos sitä sun tätä ei olisi elämässä tapahtunut. Tällainen puhe saa minut raivoihini, Wilder puhisee.

– Jamie Vardy on tehnyt sen, mistä nämä ikuiset lupaukset edelleen horisevat tuoppiensa äärellä. Hän ei koskaan antanut periksi alasarjoissa. Jos sopimusta ei tullut, hän meni rakennuksille töihin, mutta treenasi silti joka päivä tosissaan. Hän ei koskaan jäänyt surkuttelemaan tai keksinyt tekosyitä, hän teki sen, mihin uskoi. Ja siihen näistä pubi-sankareista ei koskaan ole. Siinä syy, miksi he istuvat pubissa ja Jamie Vardy tekee maaleja Valioliigassa, Chris Wilder kertoo.

Sheffied United kohtaa seuraavassa ottelussa Evertonin Bramall Lanella. Katso ottelu V Sport jalkapallokanavalta tai Viaplay.fi:stä maanantaina 20.7. klo 20.00 alkaen.