Ilves-vahti ei kaihda ykkösvahdin viittaa – ”Nyt on isompaa roolia tarjolla”

Ilves koki ison takaiskun, kun viimeiset 1,5 kautta Liigan parhaana maalivahtina kunnostautunut Lukas Dostal kutsuttiin rapakon taakse Anaheim Ducksin joukkueeseen. Dostalin patjat ovat isot täytettäväksi, mutta Dostalin kakkosmiehenä toiminut Eetu Mäkiniemi on valmis haasteeseen.

Dostalin lähdön jälkeen Mäkiniemi on kantanut torjuntavastuun Ilveksen maalilla ja ottanut ykkösvahdin viitan harteilleen. 21-vuotias maalivahti saa nyt näyttöpaikkansa ja hän ottaa sen ilolla vastaan.

– On ollut kiva päästä pelaamaan enemmän. On hienoa, että nyt on isompaa roolia tarjolla.

– Se on tietyllä tapaa henkisesti helpompaa, kun tiedät pääseväsi pelaamaan. Sen olen huomannut, ettei ainakaan ole jännittänyt pelejä niin paljon kuin kauden alussa, Mäkiniemi kertoo Liigan sivuilla.

Ilveksellä on tällä hetkellä tyyntä myrskyn edellä, sillä joukkueen seuraava ottelu on vasta lauantaina. Sen jälkeen tahti kuitenkin tiivistyy, sillä kahteen viikkoon pelejä tulee peräti viisi. Mäkiniemeä pelitahti ei hirvitä.

– En ole vielä katsellut otteluohjelmaa niin pitkälle, mutta kun pelit alkavat kunnolla, niin sitten vain harjoitellaan vähemmän. Mennään peli kerrallaan ja yritetään oppia pelien kautta, muistuttaa Mäkiniemi.

Lähde: Liigan verkkosivut


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.