Rasmus Schüller pelasi hienon kauden sekä Djurgårdenissa että Huuhkajissa. Hänen mukaansa hän on löytänyt ja jalostanut omat vahvuutensa entistä paremmin viime vuosien aikana.

Schüller on muutaman viime vuoden aikana kotiutunut keskikentän keskustaan puolustavaan rooliin. Jo vuonna 2013 Huuhkajissa debytoinut Schüller esitti Suomen paidassa parhaita esityksiään syksyn MM-karsintaotteluissa.

– Mielestäni kehityin pelaajana kauden aikana ja oman jalkapallotehokkuuden ymmärtäminen on vahvistunut viimeisten vuosien aikana. Urapolustani on kuoriutunut tietynlainen pelaajaprofiili. Ennen tuli ehkä tehtyä liikaa asioita kentällä, mutta kokemuksen myötä ymmärrys omaan rooliin on kasvanut, ja olen keskittynyt sen roolin täyttämisen tärkeisiin osa-alueisiin. Se prosessi on vain vahvistunut, Schüller miettii Palloliiton verkkosivujen haastattelussa.

Huuhkajien MM-karsinnat päättyivät kirvelevästi, kun jahdattu paikka jatkokarsinnoissa jäi toteutumatta. Siitä huolimatta karsinnat sujuivat Schüllerin mukaan plusmerkkisesti.

– Karsinnoista jäi ihan hyvä maku. Tavoite oli päästä jatkokarsintoihin, joka jäi täyttymättä. Keväällä olisi ollut hieno pelata vielä kovia matseja, mutta meille tuli karsintojen aikana pelejä, joista emme kaivaneet tarvittavia pisteitä ja ne lopulta maksoivat jatkokarsintapaikan. En tarkkaan muista kaikkia Suomen MM-karsintoja, mutta isossa kuvassa tämä oli varmasti yksi parhaimmista MM-karsintasuorituksista eikä meidän tarvitse hävetä. Olimme lähellä vielä viimeisessä pelissä, mutta maailmanmestari Ranska oli liian kova, arvioi Schüller.