Huuhkajatähdillä synkkää… – Maaleja menee eikä maaleja tule

Kuluvan vuoden alku on ollut synkkä ajanjakso Huuhkajien suurimmille tähdille. Vuoden urheilijaksi valittu Lukas Hradecky elää Leverkusenin kanssa kehnoa jaksoa – asemat Bundesliigassa ovat pudonneet rajusti, sillä kuluvan vuoden otteluista on voitettuna vain yksi ja tasapelejäkin on yksi. Tappiota on tullut paljon ja joukkue on vajonnut sarjataulukossa muutaman pykälän.

Leverkusenin syntinä on ollut tehottomuus – paikkoja luodaan, mutta palloja ei saada sisään. Hradecky on pelannut kelvollisesti, mutta kun verkko ei heilu toisessa päässä, ei pisteitäkään tule.

Hradeckyn edeltäjä Vuoden urheilijana, Teemu Pukki, ei ole vielä päässyt verkkoja tämän vuoden puolella heiluttamaan. Muutama ottelu jäi väliin kylkivamman vuoksi, mutta kahdessa viimeisessä ottelussa on vastuuta tullut paljon. Kummassakin näistä peleistä Norwich jäi nollille – kummallekin pelille oli myös merkillepantavaa, ettei Norwich luonut juuri lainkaan tilanteita: Teemu Pukki oli usein pelattavana, mutta syöttöjä ei tullut tai sitten keskikenttämiehet yrittivät yltiöpositiivisia laukauksia.

Joka tapauksessa, jo kaksi maalitonta tasapeliä otteluissa, joista oli varmasti budjetoitu paljonkin pisteitä, ovat heikentäneet Norwichin asemaa. Kärkipaikka on yhä hallussa, mutta tilanne alkaa käydä tukalaksi.

Suomalaisittain täytyy toivoa, että sekä Leverkusen että Norwich löytävät taas parhaan vireensä. Näitä kahta pelaajaa Huuhkajat tarvitsee huippukuntoisina maaliskuussa alkaviin MM-karsintoihin.

V sport kanavat sekä Elisa viihde Viaplay seuraavat Huuhkajien tähtien otteita: Bundesliiga, Championship sekä Huuhkajien tulevat maaliskuun ottelut kuuluvat kanavan tarjontaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.