Manchester Unitedin entinen legenda Gary Pallister tilittää Starsportille, millaisia pelaajia Manchester Unitedin olisi hankittava palatakseen huipulle.

– Mielestäni Harry Kane ja Robert Lewandowski ovat pelaajia, joita Unitedin pitää tavoitella. Paljon on puhuttu myös Cristiano Ronaldon paluusta, mikä olisi toki upeaa, mutta samalla se voisi heittää varjon nuoren Marcus Rashfordin kehittymisen ylle, Pallister arvioi.

Unitedilla on vielä saumat nousta ensi kaudeksi Mestarien liigaan – etenkin jos pahin kilpailija ja verivihollinen Manchester City ei voita sunnuntaina Arsenalia kotonaan. United on Cityä neljä pistettä perässä, mutta sillä on yksi peli enemmän jäljellä. Arsenalin lisäksi City pelaa vielä Swanseaa vastaan vieraissa, kun taas ManU kohtaa Norwichin ja West Hamin vieraissa sekä Bournemouthin kotonaan.

– On toki hankalampaa saada houkuteltua huippupelaajia, jos ei selviydy Mestarien liigaan. Mutta toisaalta, jos pelaajalle tulee mahdollisuus siirtyä Manchester Unitedin kaltaiseen seuraan, olisi hullua jättää tilaisuus käyttämättä, Pallister uskoo.

Takavuosien ManU-toppari toivoisi myös vahvistusta Unitedin alakertaan.

– Evertonin John Stones olisi loistohankinta, hänellä riittää laatua pelata aivan huipputasolla. Stonesin on toki hiottavaa vielä pelityyliään, mielestäni hän ylipelaa liian usein ja syöttää vielä palloja väärälle pelialueelle. Mutta hän on vasta kehitysvaiheessa ja tulee paremmaksi koko ajan. Potentiaalia on huimasti.