Veikkausliigassa pelaava HJK ja Ykköseen tulevaksi kaudeksi noussut espoolainen Esport Honka ovat käytännössä vaihtaneet valmentajia keskenään viime aikoina.

Viime viikolla Klubi ilmoitti hankkineensa valmennusportaaseen Honkaa kaksi kautta päävalmentajana johtaneen Juho Rantalan. Rantala toimii helsinkiläisseurassa pelaajakehityspuolella.

Tänään maanantaina Honka tiedotti Twitter-tilillään tehneensä ”monivuotisen” päävalmentajasopimuksen vielä viime kaudella HJK:n päävalmentajana toimineen Mika Lehkosuon apulaisluotsin Vesa Vasaran kanssa.

Virallisesta vaihdosta ei ole kyse. On vain hauska sattuma, että HJK:n valmennukseen liittyy honkalainen, ja päinvastoin. Rantala on valmentanut HJK:ssa ennenkin, kuten myös Vasara Hongassa, josta hän siirtyi HJK:hon Lehkosuon perässä keväällä 2014.

Jos alla oleva kuva ei näy, katso se täältä.

Esport Honka

@EsportHonka
Vesa Vasara on Hongan uusi päävalmentaja. Sopimus Vasaran kanssa on monivuotinen. Sampo Koskinen jatkaa valmennustiimissä. #meollaanhonka

Jos alla oleva kuva ei näy, katso se täältä.

Esport Honka

@EsportHonka
Lisää Vasarasta ja koko Hongan valmennustiimistä heti itsenäisyyspäivän jälkeen. Kokonaisuus rakentuu komeasti. #uuttakohti #ykkönen