Veikkausliigaa pelattiin keskiviikkona täysi kierros. KuPS vankisti asemiaan sarjakärjessä HJK:n hävittyä.

HJK koki toisen peräkkäisen tappionsa ja ottelu oli samalla kolmas ilman voittoa. Viikonloppuna HJK taipui kotonaan AC Oululle 0-1 ja nyt se hävisi IFK Mariehamnin vieraana 1-2. Voitto oli IFK:lle vasta kauden toinen.

Samaan aikaan KuPS nousi tappioasemasta 2-1-voittoon AC Oulusta. KuPS johtaa sarjaa nyt kolmen pisteen erolla HJK:hon ja sillä on ottelu vähemmän pelattuna.

FC Hongan vahva alkukausi sai jatkoa 1-0-voitolla VPS:sta. Honka on kolmanenta kolme pistettä HJK:ta perässä, mutta samalla kaksi ottelua vähemmän pelanneena.

HIFK sai synkkään tilanteeseensa hieman valoa nappaamalla kauden avausvoittonsa kaadettuaan Ilveksen vieraskentällä 1-0. Voitosta huolimatta HIFK jatkaa sarjan jumbosijalla.

FC Lahden vaikea kausi sai jatkoa, kun lahtelaiset hävisivät FC Interille 1-5. Lahden tilannetta vaikeutti Alan Henriquen 27. minuutilla saama punainen kortti. Kaksi maalia tehnyt Benjamin Källman pelasi samalla viimeisen ottelunsa Interin paidassa.

SJK:n tilanne ei myöskään helpottunut, kun se menetti kahdesti johtoaseman FC Hakaa vastaan ja pisteet tasattiin 2-2-numeroin.