Suplasta löytyvässä ”IFK: Karanteenipäiväkirjat” –podcastissa käydään läpi yhden HIFK:n taustalegendan tarinaa. Kotiotteluiden kuuluttajana 30 kautta toiminut Micke Stenberg kertoo, kuinka hän sai kuuluttajapestin Frank Mobergilta ja miten kaikki alkoi.

Lisäksi hän valotti Nordiksen biisilistojen syntyjä ja historiaa. Myös HIFK:n 90-luvun lopusta käytössä olevan maalilaulun synty käydään läpi: maalilaulu on yhdistelmä kolmesta eri osasesta – sireeneistä, Little Richardin kiljumisesta ja J Geils bandin Flamethrower -kappaleesta.

– Pyrittiin kehittämään ja olemaan muita edellä. Nimiä mainitsematta, aika moni landejoukkue on poiminut meiltä aika paljon ideoita, Stenberg sanoo ”IFK: Karanteenipäiväkirjat” -podcastissa.

– Mutta se suotakoon heille, jos heillä ei ole omaa kykyä ja mielikuvitusta blokata biisejä. Mutta mun mielestä me ollaan onnistuttu siinä, että juttua on viety askel kerrallaan eteenpäin ja saatu se toimimaan – se, että jengi diggaa on tietysti mulle ja IFK:lle hyvinkin tärkeä asia.

Micke Stenberg jatkaa vielä kotifanien viihdyttämistä tulevaisuudessakin. Tilillä on nyt noin 1300 ottelua, mutta lisää on tulossa.