HIFK vahvisti organisaatiotaan

© Kuva: Pekka Mäntylä

Veikkausliigassa pelaava HIFK vahvistaa organisaatiotaan myös junioripuolella, kun seurassa toimii jatkossa seuraavat kolme valmennuspäällikköä: Olli Orvasto (UEFA A), valmennuspäällikkö ja valmennuksen kehittäjä, Mike Keeney (UEFA Pro), valmennuspäällikkö (ikäluokat U11-U14), pelaajakehittäjä sekä Mikael Airava (UEFA B), valmennuspäällikkö (ikäluokat U5-U10), futsalvastaava.

HIFK aloitti urheiluun liittyvän operatiivisen toiminnan muutokset noin kaksi vuotta sitten. Näkyvästi nämä muutokset tulivat eniten esille edustusjoukkueen toiminnassa, mutta jo tuolloin alettiin työstää uutta toimintastrategiaa IFK:n koko seuran urheilutoimintaan liittyen.

– Perustettiin kehitysryhmiä, selvitettiin kehitystarpeita ja sitä, missä aikataulussa mitäkin tullaan tekemään. Nyt olemme päässeet ns. vaiheeseen kolme, jossa työstämme IFK-metodologiaa, jolla saamme valmentajillemme ja pelaajillemme lisätukea valmennuskoulutukseen ja pelaajakehitykseen liittyvisä asioissa. Toimintaa jalkautetaan entisestään, mikä tarkoittaa sitä, että se tulee näkymään entistä vahvemmin kaikessa seuran urheilutoiminnassa. Kehitysryhmät muuttavat hiukan muotoaan ja tulee uusia vastuuhenkilöitä. Päivitämme tietenkin myös seuran valmentajien ja päätoimisten valmennushenkilöiden kanssa tehtyjä suunnitelmia, urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström kertoo HIFK:n verkkosivuilla.

Lähde: HIFK:n verkkosivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.