Suomalainen nyrkkeilyvuosi huipentuu joulukuussa komeammin kuin koskaan, kun samana iltana Hartwall Arenan kehään nousevat vuorotellen kaikki Suomen nyrkkeilyn tämän hetken ykkösnimet: Edis Tatli, Eva Wahlström, Robert Helenius sekä Niklas Räsänen.

Mikä parasta, Suomessa ennennäkemättömän kovatasoisessa ALL IN -illassa lauantaina 17. joulukuuta kolmessa kohtaamisessa panoksena on mestaruusvyö, kun Tatli, Wahlström ja Räsänen puolustavat tai yrittävät hankkia vyön itselleen. Myös kaikkien vastustajat ovat huippuluokkaa.

Edis Tatli (28-0-1) puolustaa Euroopan mestaruutta (EBU) italialaista Manuel Lanciaa (14-1-1) vastaan.

– Motivaatio on ollut pari viime vuotta vähän haussa. Nyt kun motivaatio on taas kunnossa, tuntuu treeneissä tosi hyvältä. Tulen näyttämään Arenan kehässä erilaisen Ediksen. Fiksumman, nopeamman ja paljon kovemman, Tatli uhkuu itseluottamusta tiedotteessa.

Eva Wahlström (18-0-1) puolustaa WBC-vyötään argentiinalaista Anahi Esther Sanchezia (14-0-0) vastaan.

– Olen iloinen, että saan oikeasti kovan vastustajan tällä kertaa, todellisen ammattinyrkkeilijän. Arenalle tullessa katsojista tuntee aina sen energian, se tuntuu ihan konkreettisesti. Toivottavasti on luvassa samanlaista kuin aiemminkin, ja vielä enemmän porukkaa katsomossa, sanoo Wahlström.

Niklas Räsänen (13-0-0) haastaa EU-tittelin nykyisen haltijan, espanjalaisen Mariano Hilarion (15-5-0).

– Iso haaste on edessä, mutta uskon, että vyö tulee Suomeen, vakuuttaa Räsänen.

Tatlin, Wahlströmin ja Räsäsen kanssa samana iltana iskee Robert Helenius (23-1-0), joka tekee nousua kohti MM-titteliottelua. 12-eräisessä ottelussa vastaan tulee argentiinalainen Gonzalo Omar Basile (68-11-0).

– Koko Suomen nyrkkeilykerma on paikalla, joten erittäin hieno tunnelma on luvassa. Ottelulla on iso merkitys, koska haluan kiivetä listoilla takaisin ylös. Tähtäin on tietenkin edelleen maailmanmestaruudessa, Helenius julistaa.

Illan neljän muun ottelun nyrkkeilijät julkistetaan myöhemmin. Liput suurtapahtumaan myy Lippu.fi. Tapahtuma on nähtävissä suorana myös verkossa Viaplay-palvelun kautta.

Lähde: ALL IN -järjestäjien tiedote