Nicklas Bendtnerin vuosi jalkapallokentillä ei ollut paras mahdollinen. Vastoinkäymisiä riitti myös siviilipuolella.

Tanskalainen Nicklas Bendtner teki syksyllä 2014 kolmen vuoden sopimuksen Bundesliigaseura Wolfsburgin kanssa. Sopimus kuitenkin purettiin huhtikuussa 2016 yhteisymmärryksessä. Hyökkääjä pelasi 13 sarjaottelussa ja teki kaksi maalia.

Tammikuussa 29 vuotta täyttävä Bendtner kirjoitti syksyllä kaksivuotisen sopimuksen Englannin Championshipissä pelaavan Nottingham Forestin kanssa. Joukkue on sarjassa sijalla 18. Eroa tippujan paikalle on vain kuusi pistettä.

Jotta Bendtnerin vuosi olisi mahdollisimman mollivoittoinen, tietävät tanskalaislehdet kertoa, että miehen puoliso Julie Zangenberg jätti futaajan ja löysi uuden kumppanin rinnalleen.

Loppuvuoden hyvä uutinen kuitenkin on Bendtnerin lemmikin löytyminen. Scofield-niminen käärme nimittäin oli kadoksissa kahden kuukauden ajan, mutta on nyt löytynyt.

Nicklas Bendtner on pelannut urallaan lisäksi Arsenalissa, Birminghamissa, Sunderlandissä ja Juventuksessa sekä Tanskan maajoukkueessa. Hyökkääjää ei ole urallaan tunnettu kaikista vaatimattomimpana persoonana.