Ferrari ei tehnyt Kimi Räikkösen kanssa jatkosopimusta, mutta suomalaiskuskin saavutukset tullaan muistamaan tallissa silti pitkään. Räikkönen voitti italialaistallissa mestaruuden heti ensimmäisellä kaudellaan vuonna 2007, jonka myötä hänestä tuli Ferrarin sisällä elävä legenda.

Räikkönen ajoi tallissa vuodet 2007-2009 ja 2014-2018. Ferrarin tallipomo Maurizio Arrivabene kiitteli suomalaista tiimin eteen tehdystä työstä.

– Näiden vuosien aikana Kimin panos talliin sekä kuskina että ihmisenä on ollut ratkaiseva. Hän oli suuressa roolissa tallin kasvussa, ollen samalla loistava joukkuepelaaja, Arrivabene kertoo Ferrarin tiedotteessa.

– Maailmanmestarina Ferrarin riveissä hän tulee aina olemaan iso osa tämän tallin historiaa ja tätä perhettä. Kiitämme Kimiä kaikesta ja toivomme hänelle ja hänen perheelleen menestyksekästä tulevaisuutta.

38-vuotias Räikkönen ajaa seuraavat kaksi kautta Sauberilla. Tämän kauden MM-sarjassa suomalainen on tällä hetkellä kolmantena, kun kautta on jäljellä seitsemän osakilpailua.