Ivan Solovev saapui FC Lahden miehistöön ja Veikkausliigaan lainasopimuksella venäläisen FC Zenitin riveistä. Taituri joutui lähes heti huilille, kun erotuomari ajoi hänet kentältä Rovaniemellä.

Ivan Solovev pelasi viidettä liigaotteluaan rovaniemeläistä RoPSia vastaan, kun tuomari Jani Laaksonen nosti hänelle punaisen kortin keskialueen rikkeestä.

– En voinut ymmärtää tuomarin päätöstä. Olin todella vihainen asiasta. Ottelun jälkeen näin tilanteesta uusinnan ja mielestäni siitä ei olisi kuulunut tulla edes keltaista korttia. Toivottavasti vastaavaa ei enää tapahdu ja tuomaritoiminta pysyy jatkossa hyvällä tasolla. Myös venäläiset ystäväni näkivät videon tilanteesta ja hekin nauroivat tuomiolle, sanoo Solovev ESS.fin videohaastattelussa.

Nyt tuomio on kuitenkin lusittu. FC Lahti kohtaa tänään Kisapuistossa HJK:n.

– Vastaan asettuu erittäin kova joukkue. He ovat osoittaneet olevansa todella vahvoja heti kauden alusta alkaen. Ehdottomasti yksi sarjan kovimmista vastustajista, joten meidän täytyy esittää parastamme.

Keskikenttäpelaajan tulevaisuus on vielä hämärän peitossa. Lainasopimus FC Lahden ja pelaajasopimus venäläisseura FC Zenitin kanssa päättyvät kesäkuun 30. päivä.

– Lahteen jääminen on vaihtoehto, sillä Venäjän sarjakausi loppuu pian ja samalla myös sopimukseni. Keskustelen asiasta agenttini ja seuran kanssa. Toivottavasti saamme pian ratkaisun.