Fanien suursuosikki palasi mestareihin: ”Olen kokonaisvaltaisempi pelaaja”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan hallitseva mestari, KuPS, sai siirtomarkkinoilta ison vonkaleen, kun Urho Nissilä palasi Kuopioon. Fanien suursuosikki ja lempinimen ”Mölymäen Enkeli” tulee olemaan alkavalla kaudella suurennuslasin alla.

– Hienot fiilikset päästä jälleen pelaamaan kuopiolaisyleisön eteen. Tuttuun joukkueeseen oli helppo palata ja meillä on tosi kova joukkue kasassa. Hyviä pelaajia on useita jokaiselle pelipaikalle. Valmennus on myös hyvää ja kaikki näyttää todella hyvältä tulevaa kautta ajatellen, Nissilä kertoi KuPS:n verkkosivuilla.

Nissilä on lainapelaajana KuPS:ssa belgialaisesta Zulte-Waregemista. Edellisen kerran hän pelasi Kuopiossa 2018. Pari vuotta ulkomailla ovat hänen omasta mielestään kehittäneen Nissilää pelaajana.

– Viimeiset pari vuotta ovat olleet todella kehittäviä urani kannalta. Koen olevani kokonaisvaltaisesti parempi pelaaja, mitä ehkä vielä pari vuotta sitten olin. Pyrin avustamaan joukkuetta maaliin johtavilla syötöilläni ja tott akai osaan myös tehdä maaleja, Nissilä kertoo.

Urho Nissilän edustama KuPS aloitti pelikautensa koronatauon jälkeen lauantaina kukistamalla KPV:n maalein 3-0.