FC Inter tiedottaa tehneensä neljän pelaajansa kanssa yhden vuoden jatkosopimukset, kun se aktivoi Mikko Kuninkaan, Daniel Kamyn, Arttu Hoskosen ja Lassi Viholaisen optiot ensi kaudesta. Interillä on kasassa ensi kaudelle nyt kymmenen pelaajasopimusta. Joukkue varmisti paikkansa ensi vuoden europelikarsintoihin voittamalla keväällä Suomen Cupin.

Seuran tekninen johtaja Vesa Mäki oli tyytyväinen nelikon sopimuksiin.

– Halusimme ehdottomasti käyttää näiden nuorten pelaajien optiot, koska jokainen heistä on pelannut tällä kaudella hyvin ja mikä tärkeintä, jokaisen kohdalla on tapahtunut kehittymistä heidän saatuaan vastuuta kentällä. Näiden lisäksi seuralla on käytettävissään muiden pelaajien optioita, joiden käyttämisestä ei ole vielä tehty päätöksiä, Mäki kertoo Interin verkkosivuilla.

Nuorista pelaajista isoimmassa roolissa on ollut FC Lahdesta seuraan täksi kaudeksi tullut Kuningas.

– Mikko on ikäisekseen kokenut ja myös vastuun saatuaan osoittautunut sen kantajaksi. ”Kunkun” teknis-taktinen osaaminen sekä asenne harjoitteluun ovat sellaisia, joita tämä seura kaipaa. Lisäksi hänen vasen jalkansa on pelote vastustajalle sekä erikoistilanteissa, että jo aika kaukaakin pelitilanteissa, Mäki mainitsee.

Lähde: Interin verkkosivut