Entinen huippuerotuomari Howard Webb kritisoi Manchester Unitedin belgipelaajaa Marouane Fellainia roistoksi torstain Eurooppa liigan Liverpool-ottelun jälkeen.

Fellaini löi kyynärpäällään rajusti Liverpoolin puolustajaa Dejan Lovrenia. Hän sai tilanteesta varoituksen. Viikko sitten avausosassa Fellainin rottamaisuuden uhrina oli Emre Can, mutta se temppu meni ohi tuomariston silmien.

– Tuosta tempusta olisi ilman muuta pitänyt antaa punainen kortti. Tuollaista roistomaisuutta en haluaisi kentillä nähdä. Fellaini ei tunnu pystyvän pitämään kyynärpäitään kurissa. Minusta UEFA:n olisi pitänyt antaa hänelle rangaistus jo avausottelun tempusta, mutta sitä ei edes tutkittu, Webb ärisi BT Sportin lähetyksessä.

– Ja tässä ottelussa temppu oli vielä rumempi. Okei, Lovren pitää hänestä kiinni, mutta se ei ole syy lyödä kyynärpäällä toista. Fellaini puristaa kätensä nyrkkiin ja iskussa on paljon voimaa.

– Erotuomarit kyllä tietävät, millainen pelaaja Fellaini on, mutta hän tuntuu muuttuvan koko ajan pahemmaksi ja pahemmaksi, Webb ihmetteli.