Monivuotinen Spurs-pelaaja, nykyään FC Hakan valmentajana toimiva Teemu Tainio, ei ole seurannut kovin tyytyväisenä Tottenhamin tämän kauden taivallusta Valioliigassa. Joukkuetta povattiin ilman muuta aivan kärkipäähän, mutta sijoitus on tällä hetkellä yhdeksäs.

Top4 -sijoitus on kaukana. Tainion mukaan ei ole hyvältä näyttänyt.

– Ei kauhean hääviltä näytä, jos ihan rehellisiä ollaan. Eihän tuo sarjasijoitus ole lähellekään sitä, mitä ennen kautta odotettiin. Viime vuonna Mestarien liigan finaalissa ja suurin odotuksin kauteen, Tainio kertasi Suplan Week of Football -podcastissa.

– Kyllä tämä on aika mahalasku.

Tainio pohtii haastattelussa, että Arsenalin ohi on vielä mentävä. Seuraavaksi vastassa on nimenomaan Arsenal sunnuntaina. Kiihkeä paikalliskamppailu on seurattavissa V Sportin ja Viaplayn kautta.

− On ollut valmentajan vaihtoa ja kaikenlaista. Kausi ei ole missään nimessä ollut hyvä Tottenhamilta. Tuntuu siltä, että viime vuoden Mestarien liigan finaalin tappiosta ei olla toivuttu, Tainio pohti Week of Footballissa.

– Jos miettii sarjasijoitusta, niin ei ole mitään asiaa Chämppäreihin. Ja Eurooppaan meno näyttää tosi vaikealta. Se on ainoa, mikä tuo iloa Tottenham-faneille. Että on Arsenalin yläpuolella sarjassa. Sarjasijoitus, ihan sama mikä se on, mutta tämä peli sytyttää jokaisen Tottenham-fanin.