Vuonna 2013 pelaajauransa lopettanut Mido on saanut potkut egyptiläisseura Zamalekin valmentajan paikalta. Hän kesti lauteilla vain 37 päivää. Potkut olivat Misdolle valmentajaurallaan jo toiset kasvattajaseurassaan Zamalekissa.

Seurajohdolle oli liikaa, kun Egyptin hallitseva mestarijoukkue Zamalek hävisi arkkiviholliselleen Al Ahlylle tiistaina 0-2. Se oli joukkueen toinen peräkkäinen tappio. Mido ehti ennen tappioita valmentaa joukkueen neljään voittoon ja yhteen tasapeliin. Zamalek on jäänyt seitsemän pistettä sarjaa johtavasta Al Ahlysta.

Myös seuran jalkapallotoimenjohtaja Hazem Emam siivottiin samalla sivuun. Joukkuetta valmentaa nyt Mohamed Salah, mutta Zamalek kertoo hakevansa kovan luokan ulkomaalaisluotsia.

Ovi on käynyt seuran toimistossa niin, että saranat jo kitisevät. Helmy Toulan valmensi kaudella 2014, mutta tilalle tuli kesken kaiken juuri Mido. Hänkin sai mennä pian ja oli portugalilaisen Jesualdo Ferreiran vuoro yrittää. Kun Ferreira sai potkut, tilalle tuli brassi Marcos Paqueta, mutta hänet potkittiin pois alle kuukaudessa ja oli jälleen Midon vuoro. Valmentaja on vaihtunut jo kolmesti kauden aikana.

Pelaajaurallaan nyt 32-vuotias Mido oli parhaimmillaan Ajaxissa 2001-2003, kun hän teki 21 maalia 40 ottelussa. Kaudella 2005-2006 hän teki lainapelaajana Tottenhamille 36 ottelussa 13 osumaa. Sen jälkeen ura lähti pahaan laskuun ja päättyi Barnsleyssä 2013.