Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva tuskin hymyili seuratessaan viikonlopun suomalaispelaajien satoa.

Lauantaina Leverkusen otti tukkapöllyä Bayernilta oikein kunnolla eikä Lukas Hradeckylla ollut paras päivänsä. Sunnuntaina pelatuissa Tanskan ja Saksan otteluissa ei myöskään juuri ilonaiheita ollut. Tim Sparv ei ollut lainkaan Midtjyllandin kokoonpanossa, kun Tanskan Superliigan kärkijoukkue voitti Nordsjällandin 1-0. Nordsjällandin Oliver Antman oli kokoonpanossa, mutta ei tällä kertaa päässyt kentälle.

Putoamiskurimuksessa oleva Esbjerg hävisi oman ottelunsa 1-3 Odenselle – Joni Kauko oli avauksessa, mutta Pyry Soiria ei kokoonpanossa näkynyt. Maajoukkueryhmässä vielä jokin aika sitten ollut Markus Halsti ei myöskään kokoonpanossa ollut. Saksan puolella Fredrik Jensen ei myöskään ollut kokoonpanossa, kun Augsburg pelasi 1-1 tasapelin Kölnin kanssa.

Maajoukkuetehtävät jättänyt entinen Huuhkaja-kippari Niklas Moisander pelasi koko ottelun, mutta hänen edustamansa Werder Bremen hävisi tärkeässä kamppailussa Wolfsburgille 0-1. Tappion myötä Bremen on sarjassa toiseksi viimeisenä, kolme pistettä perässä karsijanpaikkaa ja kuusi pistettä suorasta säilymisestä.

Maanantaina voi olla tarjolla hyviä uutisia, kun Joel Pohjanpalo ja HSV kohtaavat Holstein Kielin Hampurissa. Jos HSV voittaa, nousee joukkue sarjassa toiseksi, suoran nousijan paikalle. V Sport jalkapallo ja Viaplay näyttävät ottelun maanantai-iltana alkaen 21.30.