Maanantaiotteluiden pelaamisen aloittaminen Bundesliigassa on kerännyt seurojen kannattajilta lähes yksinomaan negatiivista palautetta ja pisimmälle ovat menneet Borussia Dortmundin kannattajat.

Otteluohjelmaan maanantaille 26.2. merkitty kotiottelu Augsburgia vastaan uhkaa lässähtää melkoisesti, sillä fanit ovat protestoimassa laajamittaisesti ja jättämässä saapumatta otteluun.

Dortmundin faniryhmittymä ”Bündnis Südtribune” katsoo että maanantaipelien osalta ei ole ajateltu lainkaan kannattajien näkökulmaa ja aikoo tehdä tämän näkyvästi selville. Kuuluisa ”keltainen seinä” saattaa olla melkoisen repaleinen protestin myötä.

BVB-fanit ovat saaneet nyt vankkaa tukea seuran entiseltä tähtipelaajalta, nykyään Darmstadtissa pelaavalta Kevin Grosskreutzilta.

– Niin ei saa käydä kuten Englannissa tai muissa maissa. 2. Ligassa näin ollut jo vuosia. Fanit on tässä unohdettu aivan täysin. Meidän jalkapallomme ei saa joutua kadotukseen. Fanit ovat jalkapallo. Seison pelaajana tämän liikkeen takana, vain yhdessä tämä toimii, Grooskreutz vuodatti Instagramissa.