Real Madridista tämän kauden lainasopimuksella Arsenalissa pelaava Dani Ceballos on tehnyt suuren vaikutuksen taidoillaan koronatauon jälkeen. Tilastot puhuvat myös espanjalaisen puolesta.

Hän on luonut enemmän tilanteita kuin yksikään toinen Arsenal-pelaaja. Hän on kärjessä myös joukkueen taklaus- ja pallonriistotilanteissa.

– Ei ole mikään salaisuus, että viihdyn Arsenalissa erittäin hyvin. Loukkaantumiseni jälkeen vuodenvaihteessa tein todella paljon töitä, ja olen tällä hetkellä erittäin hyvässä kunnossa. On hienoa, että tämä näkyy myös kentällä, Ceballos analysoi Sky Sportsin haastattelussa.

Ceballosin tulevaisuus ei ole täysin hänen omissa käsissään, vaikkaArsenal onkin ilmaissut halunsa lainata mies myös toiseksi kaudeksi.

– Kauden jälkeen pitää levätä hetki, ja sitten keskustella asioista Real Madridin kanssa. Heillä kuitenkin on viimeinen sana, hän toteaa realistisesti.

Arsenalin manageri Mikel Arteta ei ole kätkenyt haluaan kiinnittää Ceballos pysyvästi ryhmäänsä, mutta kertoo, että lopullinen valta on Lontoossakin seurajohdolla.

– En istu neuvottelupöydissä, seura kyllä tietää, mitä tarvitsemme ensi kaudelle. Ceballos on ollut meille erinomainen hankinta, ja mielelläni näkisin hänet Arsenalissa myös ensi kaudella, Arteta toivoo.

Arsenal kohtaa tiistaina putoamistaistelua käyvän Aston Villan Birminghamissa. Ottelu V Sportin jalkapallokanavalla ja Viaplay.fi:ssä klo 22.15 alkaen.