Jännittävä F1-kausi sai taas jatkoa Itävallan Spielbergissä. Kisan voittoon ajoi Ferrarin Charles Leclerc.

Leclerc kärsi kisan lopussa kaasupojinongelmista, mutta pystyi siitä huolimatta pitämään Max Verstappenin takanaan. Kolmanneksi ajoi nousuvirettä osoittava Lewis Hamilton, mutta kärkeen oli matkaa yli 44 sekunta. George Russell oli neljäs.

Valtteri Bottas joutui lähtemään kisaan varikolta saamansa rangaistuksen vuoksi. Bottaksen moottoriin oli tehty enemmän muutoksia kuin F1-laki sallii.

Bottas teki vahvaa työtä taistellen pistesijasta loppuun saakka, mutta Fernando Alonso ajoi viimeisellä kierroksella ohi ja nappasi viimeisen pistesijan.

Verstappenilla on edelleen turvallinen 38 pisteen johto Leclerciin. Perässä seuraavat Red Bullin Sergio Perez ja Merceksen Lewis Hamiltpn.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1-lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.