Max Verstappenin ja Red Bullin voittoputki päättyi vihdoin Singaporessa, kun Carlos Sainz nousi korkeimmalle korokkeelle.

Verstappenin lähtökohdat kisaan olivat jo alun perin haastavat, sillä hän joutui lähtemään kisaan lähtöruudusta 11. Hollantilainen teki nousua vaikeasti ohitettavalla Singaporen radalla, mutta joutui lopulta tyytymään viidenteen sijaan.

Sainz lähti kisaan paalulta ja piti paikkansa loppuun saakka. Sainz sai kuitenkin tehdä täyden päivätyön, sillä lopussa voitosta käytiin hurja taistelu.

Kisan loppupuolella nähtiin virtuaalinen keltainen lippu ja Mercedes vaihdatti kuskiensa renkaat. Russell oli siinä vaiheessa toisena. Russell ja Hamilton nousivat uusilla renkailla nopeasti voittotaisteluun painostaen Sainzia ja toisena ollutta Lando Norrista.

Russell yritti viimeisellä kierroksella nousta Norriksen ohi, mutta täräytti seinään. Samalla Hamilton kiitti ja nousi palkintopallille. Charles Leclerc onnistui pitkään Verstappenin takanaan ollen neljäs.

Valtteri Bottaksen kisa oli murheellinen. Alfa Romeon vauhti ei pystynyt haastamaan ja Bottas ajeli kisan häntäpäässä ennen kuin kisa päättyi keskeytykseen seitsemän kierrosta ennen loppua.

Elisa Viihde Viaplay ja V sport kanavillaan esittävät kaikki F1-tapahtumat suorina lähetyksinä.