APOEL FC:n ja HJK:n välisestä Mestarien liigan 3.karsintakierroksen toisesta osaottelusta on nyt pelattu ensimmäinen 45-minuuttinen. Kotijoukkue APOEL johtaa peliä 2-0.

Avausjakson ensimmäinen maali syntyi 19. minuutin kohdalla, kun HJK menetti pallon keskialueella ja lopulta Cillian Sheridan karkasi puolittaiseen läpiajoon. Tarkka laukaus painui maalin alakulmaan.

Maalin jälkeen HJK otti pallonhallinnan itselleen, mutta huippuvaaralliset maalipaikat olivat vähissä.

Jakson lopussa Mika Väyrynen joutui rikkomaan 16-alueen sisällä ja kotijoukkue sai rangaistuspotkun, jonka Tomas de Vincenti ampui varmasti maaliin.

Ensimmäinen osaottelu päättyi lukemiin 2-2, joten HJK on vaikessa tilanteessa avausjakson jälkeen.