25 täynnä – kannun voi viedä Manchesteriin, kaikki muu auki

© Kuva: Getty Images

Englannin Valioliigassa on kärjen osalta pelattu 25 ottelua täyteen. Sarjataulukon seuraaminenkin on helpompaa kuin aikoihin, sillä kaikki kuusi kärkijoukkuetta on nyt pelannut saman määrän otteluja, 25. Vasta seitsemäntenä olevalla Evertonilla on yksi ottelu vähemmän palattuna ja seuraavalla, Aston Villalla, kaksi ottelua vähemmän läpikäytynä.

Manchester Cityn lähes käsittämätön suoritusvarmuus, 18 voittoa putkeen, on nostanut joukkueen lähes varmaksi mestariksi. Joukkueen etumatka sarjakakkoseen, Unitediin, ja samoissa pisteissä olevaan Leicesteriin, on jo kymmenen pistettä. On todella epätodennäköistä, että City sortuisi minkäänlaiseen tappioputkeen ja toisaalta kilpailijoiden pitäisi pelata miltei virheetön loppukausi. Vaikka jalkapallossa on kaikki mahdollista, ei Cityn mestaruutta oikein voi enää viedä mikään.

Kolmesta Mestarien liigan paikasta ensi kaudelle käydäänkin sitten tiukempaa taistelua. United ja Leicester ovat ottaneet neljän pisteen etumatkan kauden suurimpaan yllättäjään, West Hamiin. Kaksi pistettä West Hamista on Chelsea ja kolme pistettä lontoolaisista Liverpool ja Everton.

Sarjan tyvipäässä Sheffield Unitedia tuskin pelastaa mikään. Myös WBA:n tilanne näyttää lohduttomalta. Kolmannesta putoajanpaikasta käydään kovaa taistelua, tällä hetkellä Fulhamin ja Newcastlen välillä, muttei myöskään Brightonissa voida hengähtää helpotuksesta.

Valioliigassa pelataan maanantaina yksi ottelu, kun nimenomaan Brighton yrittää ottaa lisää etumatkaa viivalle. Vastassa on Crystal Palace ja ottelu alkaa 22.00. Tämä peli, kuten muutkin Valioliigan ottelut, näytetään V sportin kanavilla ja Elisa viihde Viaplay -palvelussa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.