Zlatan Ibramihimović teki paluun AC Milanin avauskokoonpanoon nivusvaivojensa jäljiltä sunnuntaina. Zlatan onnistui heti maalinteossa, kun Milan päihitti Serie A:n ottelussa Fiorentinan vieraskentällä maalein 3-2.

Edellisen kerran avauskokoonpanossa kolme viikkoa sitten ollut Zlatan iski ottelun avausmaalin jo yhdeksännellä peliminuutilla. Ruotsalainen sijoitti läpiajosta pallon häkkiin SImon Kjaerin mainiosta esityöstä. Zlatan pelasi koko ottelun, kun Milan nappasi tärkeät sarjapisteet.

– Meidän ei pitäisi puhua iästäni. Miten enemmän aikaa kuluu, sitä nuoremmaksi tunnen itseni, Zlatan totesi pelin jälkeen Sky Sport Italialle.

Fiorentina nousi ottelussa 2-1-johtoon, mutta Milan käänsi pelin voitokseen toisen jakson aikana. Zlatan ei itse lisämaaleja iskenyt parista mahdollisuudestaan huolimatta. Milanille voitto oli tärkeä, sillä se jatkaa sarjassa kakkosena kuuden pinnan päässä kärjessä porskuttavasta Interistä.

– Osoitimme joukkuehenkeä ja oikeaa mentaliteettia, joka käänsi tappiotilanteen. Halusimme voittaa hinnalla millä hyvänsä ja osoitimme luonnetta, Zlatan kehui.

Seuraavaksi ruotsalaisen katseet kääntyvät maajoukkueen pariin lähes viiden vuoden tauon jälkeen. Zlatan on mukana joukkueessa, kun Ruotsi aloittaa MM-karsintansa Georgiaa vastaan torstaina.