Näyttää siltä, ettei PSG:n brassitähti Neymar pysty välttämättä pelaamaan ensi viikolla käytävässä Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa Real Madridia vastaan.

Neymar loukkasi nilkkansa pahasti sunnuntain Ranskan liigan ottelussa Marseillea vastaan ja joutui jättämään kentän pakon edessä toisella jaksolla. Nyt on epävarmaa, pystyykö hän pelaamaan 6.3. käytävässä huippupelissä.

Joku valmentaja saattaisi olla iloinen siitä, että Neymar olisi sivussa hänen joukkuettaan vastaan. Vaan ei Realin käskyttäjä Zinedine Zidane, joka toivoisi Neymarin kuntoutuvan ensi tiistaihin mennessä.

– En pidä siitä, että pelaajat loukkaantuvat, Zidane täräytti.

– En ole tyytyväinen Neymarin loukkaantumiseen. Toivon, että hän voi pelata toisessa osassa. En koskaan halua, että pelaajat loukkaantuvat, ranskalainen jatkoi.

PSG:n päävalmentaja Unai Emery sanoi, että jos hänen pitäisi sanoa kyllä tai ei Neymarin pelikunnosta tiistaina 6.3., hän sanoisi kyllä.

Neymar julkaisi maanantaina Instagram-tilinsä tarina -osiossa videon, jossa hänen nilkkansa on vahvasti teipattuna ja sen ympärillä on irroitettava kipsi.

Lähde: Metro.