Real Madrid seilaa vakuuttavassa putkessa La Ligassa ja on napsinut mestaruuksia tiuhaan tahtiin. Joidenkin kriitikoiden mielestä tämä on tapahtunut kuitenkin päävalmentaja Zinedine Zidanesta huolimatta, ei hänen ansiostaan.

Nyt Zidane on saanut tuekseen jyrähdyksen todella arvovaltaiselta taholta. Entinen Real Madridin ja Espanjan arvostettu päävalmentaja Vicente del Bosque kuittaa kriitikoiden puheet Zidanesta ”onnekkaana” täydeksi roskaksi.

– Tiedämme että on niitä ihmisiä, jotka eivät arvosta toisten työtä vain se uskon perusteella, että jotkut ovat hyvin onnekkaita, del Bosque sanoi El Confidencialille.

– Zidanen arvo on kuitenkin melkoinen tämän pitkän tappiottoman putken ja kolmen hänen johdollaan voitetun kansainvälisen tittelin myötä. ”Zizoulla” on ryhmä pelaajia, jotka seuraavat häntä kuin johtajaa.

Del Bosque nosti esille oman nelivuotiskautensa Real Madridissa. Jakso oli nykyaikana seuran menestyksekkäin, mutta päävalmentaja ei täyttä tunnustusta tästä saanut. Näin del Bosque uskoo pystyvänsä hyvin arvioimaan Zidanen tilannetta.

– Miten paljon häntä aliarvostetaankin, kuten minulle kävi samantapaisessa tilanteessa, hän on mies joka on osoittanut vaikutuksensa joukkueeseen.