Barcelonan keskuspuolustaja Gerard Pique ei kuulu Real Madridin kannattajien suosioon. Pique tunnetaan v-mäisenä vastustajana niin kentällä kuin muun muassa sosiaalisessa mediassa, jossa hän usein laukoo mielipiteitään. Ja mikä suurimpana syynä: hän pelaa arkkivihollisen paidassa.

Ihan heti ei uskoisi, että Barca-kasvatti Piquelta löytyisi kotonaan mitään Real Madridiin liittyvää.

Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Piquen kotinurkista löytyy kuin löytyykin Los Blancosin pelipaita. Mitä ihmettä?

Yllättävästä asiasta kertoo Real Madridin hyökkäjätähden James Rodriguezin vaimo Daniela Ospina, joka paljasti asian kolumbialaiselle Don Juanille.

Arsenalin maalivahdin David Ospinan sisko törmäsi kerran vahingossa lapsensa kanssa Piquen vaimoon Shakiraan. Tilanteessa tuli ilmi, ettei Piquen suhde Real Madridiin ole niin mustavalkoinen kuin ehkä uskotaan.

– Kerran Barcelonassa tapasin Shakiran ja hänen lapsensa. Salomé (Ospinan tytär) oli iloinen, koska hän on hänen (Shakiran) suuri fani, kuten minäkin! Daniela Ospina sanoi.

– Shakira sanoi heti (hänen pojalleen) Milanille: ”Katso, tässä on Jamesin tytär!”, ja Milan sanoi: ”Minulla on Jamesin kymppipaita!”.

Näyttää siltä, ettei Pique ole saanut nelivuotiasta poikaansa ylipuhuttua olemaan täysin Real Madridia vastaan – ainakaan vielä.