Boston Bruins otti huipputärkeän voiton Carolinasta perjantain ja lauantain välisenä yönä NHL:n pudotuspeleissä. Bostonin valmennus oli kahden tappion jälkeen päätynyt ratkaisuun, että laitetaan jälleen munat samaan koriin.

Tämä tarkoitti sitä, että ykkösketjuna hääräsi jälleen Patrice Bergeron sentterinä ja Brad Marchand sekä David Pastrnak laidoilla. Temppu toimi, sillä varjojen mailla vaeltaneet ja vääriin asioihin keskittyneet Marchand ja Pastrnak tekivät nyt oikeita asioita. Marchand kirjasi tehot 1+2 ja Pastrnak 1+1 4-2 Bostonin voittoon päättyneessä ottelussa. Carolinan suomalaistähdet jäivät tällä kertaa pisteittä.

Toronto haki tärkeän vierasvoiton Tampasta. Maple Leafsin supertähdet olivat tällä kertaa hiljaisina maalintekotilastoissa, ratkaisijat löytyivät muualta. Morgan Reilly toki kuuluu tähdistöön, mutta Colin Blackwell, David Kämpf ja kaksi kertaa tyhjiin osunut Ilja Mikheyev eivät ole todennäköisimpiä maalintekijöitä Torontolle. Ottelun suurin sankari oli kuitenkin maalivahti Jack Campbell, joka teki ottelussa 32 torjuntaa. Otteluvoitot ovat nyt Torontolle 2-1 ja kotietu on taas palautettu.

Elisa Viihde Viaplay sekä V-sport -kanavat näyttävät kaikki NHL:n pudotuspelit suorina lähetyksinä.