Wolverhampton taisteli urheasti Sevillaa vastaan Eurooppa-liigan puolivälierissä. Viime hetken Sevilla-osuma päätti kuitenkin brittiseuran ennätyspitkän kauden.

Wolvesin kausi kesti peräti 383 päivää, joiden aikana se pelasi 59 ottelua. Manageri Nuno Espirito Santo tunsi tappio-ottelun jälkeen ylpeyttä pelaajistaan, mutta myönsi, että nykyisellä ryhmällä joukkue ei tule nousemaan seuraavalle tasolle.

– Meidän tulee miettiä tarkkaan tulevia päätöksiämme, jotta välttäisimme edelliskertojen virheet. Yksinkertainen totuus on, että tarvitsemme uusia pelaajia ryhmäämme, Espirito Santo kertoi ottelun lehdistötilaisuudessa.

Valioliigan alkuun on enää kuukausi, eikä managerilla ollut aikomusta päästää laumaansa kovinkaan pitkälle lomalle.

– Emme voi vain kylmästi lopettaa harjoittelua ja jatkaa sitten taas uudestaan, uusi kausi on liian lähellä. Totta kai lepo on nyt kaikkein tärkeintä, mutta samalla meidän pitää koko ajan valmistautua tulevaan kauteen, Espirito Santo kertoi.

Arsenalin FA cup-voiton myötä varmistui, että Wolverhamptonia ei ensi kaudella nähdä europeleissä. Valioliigan alkamiseen on nyt tasan kuukausi. V Sport urheilukanava ja Viaplay.fi näyttävät tulevanakin kautena pääosan Valioliigaotteluista.