Winnipeg ja Rangers laulussa – paljon pelissä perjantaina

© Kuva: Getty Images
Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

NHL:n pudotuspelikarsinnoissa pelataan perjantaina sekä perjantain ja lauantain välisenä yönä kuusi ottelua. Jokaisessa otteluparissa on sarja katkolla. Toistaiseksi kahdeksasta sarjasta on jo kaksi ratkennut: Winnipeg ja Rangers ovat pudonneet jatkosta, Calgary ja Carolina etenivät varsinaisiin pudotuspeleihin.

Perjantain kattaus alkaa jo kello 19.00, kun Islanders ja Sasha Barkovin johtama Florida kohtaavat. Islanders johtaa sarjaa voitoin 2-1. Seuraavaksi on vuorossa 21.30 Nashvillen kohtalonpeli – maalivahdit Juuse Saros ja Pekka Rinne sekä Mikael Granlund yrittävät jatkaa kauttaan pakkovoiton edessä. Vastustaja Arizona johtaa sarjaa voitoin 2-1. Perjantain puolella alkaa myös kolmas ottelu, kun Jesperi Kotkaniemi ja kumppanit yrittävät päättää Sidney Crosbyn ja Pittsburghin kauden. Ottelu alkaa 23.00.

Yön ensimmäinen ottelu käydään eri supertähtien välillä, kun Chicagon Jonathan Toews, Patrick Kane ja muut konkaritähdet sysäävät voitolla Conor McDavidin ja Leon Draisaitlin lomille. Ottelusarjan suurin yllättäjä on ollut kahden Stanley Cup -voiton suomalaispuolustaja Olli Määttä, joka peruspakkina kaivanut hämmentävät tehot. Ottelu alkaa 01.45. Mikko Rantanen ja Colorado jahtaavat jatkopaikkaa 03.00 alkavassa ottelussa Toronton kustannuksella. Colorado johtaa ottelusarjaa 2-1. Yön viimeisessä pelissä, 05.45 alkavassa ottelussa Mikko Koivun Minnesota ja Vancouver pelaavat vastakkain. Vancouver johtaa sarjaa 2-1.

Viaplay lähettää palvelussaan kaikki perjantain ottelut suorina lähetyksinä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!