Manchester Unitedin kapteeni Wayne Rooney palaa näillä näkymin kentille jo Unitedin seuraavaan otteluun Evertonia vastaan 3. huhtikuuta.

Rooney on ollut jo liki kaksi kuukautta sairastuvalla povivamman vuoksi. Ensi viikonloppuna liigaa ei pelata, koska vietetään maaottelutaukoa. Tämä antaa Rooneylle aikaa kuntoutua mukavasti Everton-peliin. Englanti kohtaa harjoitusmaaotteluissa Saksan ja Hollannin, mutta Rooney ei ole joukkueessa.

– Hän palaa Everton-peliin maaottelutauon jälkeen, sanoo Unitedin keskikenttäpelaaja Jesse Lingard ESPN:lle.

– Olemme saamassa muutenkin pelaajia pois sairastuvalta, mikä antaa meille isosti potkua loppukautta ajatellen, Lingard sanoi.

United otti viikonloppuna todella tärkeän vierasvoiton paikalliskilpailija Citystä 1-0. Näin ollen taistelu Mestarien liigan paikasta on täysin avoin. Viimeistä UCL-paikkaa pitävä Manchester City on pisteen edellä ManUa ja West Hamia.

ESPN:n mukaan Rooneyn lisäksi kentille ovat palaamassa Ander Herrera, Ashley Young, Phil Jones ja Cameron Borthwick-Jackson. Sairastuvalle jää avainpelaajista enää loistavan alkukauden pelannut puolustaja Luke Shaw, jonka pelit tältä kaudelta on pelattu.