Perjantaina Helsingissä ammattinyrkkeilyn WBC-liiton ylemmän höyhensarjan MM-titteliään puolustava Eva Wahlström tunnetaan melkoisena ilopillerinä, mutta tämänkertainen haastaja ei todellakaan jää kakkoseksi.

37-vuotias Wahlström kohtaa perjantaina Helsingin Kulttuuritalolla 34-vuotiaan Melissa St. Vilin. Haitilla syntynyt ja nykyään New Yorkissa asuva räiskyvä nyrkkeilijä intoutui tällä viikolla Helsingissä esittelemään tanssi- ja twerkkaustaitojaan Ilta-Sanomien

– Rakastan musiikkia! Radioni on päällä 24/7. Kuuntelen Cardi B:tä, old school räppiä, reggaeta, nyrkkeilyohjaajanakin leipäänsä tienaava St. Vil kertoi Ilta-Sanomille.

Little Miss Tyson -lempinimellä kulkeva St. Vil on otellut ammattilaisena 16 ottelua. Saldona on 10 voittoa, kaksi tappiota ja neljä ratkaisematonta. Maailmanmestarin titteliä ja vyötä toukokuusta 2005 asti kantanut Wahlström on otellut 22 ammattilaisottelua. Suomalainen ei ole poistunut kehästä kertaakaan tappio niskassaan, uran ainoa ratkaisematon kamppailukin on vuodelta 2011. Amerikkalaishaastaja uskoo omiin mahdollisuuksiinsa, mutta suhtautuu vastustajaansa ansaitulla kunnioituksella.

– Oloni on hyvä. Olen valmis. On kunnia ja siunaus jakaa kehä mestarin kanssa, St. Vil kertoi Ilta-Sanomille.

Katso Little Miss Tysonin twerkkausvideo ja haastattelu Ilta-Sanomien sivuilta.

Wahlströmin ja St. Vilin WBC-titteliottelu huipentaa No Excuses Fight Nightin perjantaina 6.4. Otteluilta nähdään suorana Viasat Urheilu -kanavalla ja Viaplay -suoratoistopalvelussa klo 18.45 alkaen.