Vuoden valmentajana Liigan kauden päätteeksi palkittu KooKoon luotsi Jussi Ahokas oli erityisen tyytyväinen siihen, että joukkueen yksi syömähampaista, Trevor Mingoia, päätti jatkaa uraansa Kouvolassa. Ahokas kertoi Suplan Liiga-podcastissa, että kysyntää oli.

– Oli hyvä, että saimme kiinnitettyä ”Mingon” jatkamaan ja sitä kautta meillä on maalintekovoimaa. Haluamme olla tietyntyylinen joukkue, ja se vaatii tietynlaiset ominaisuudet, että sitä peliä pystyy pelaamaan, Ahokas kertoi Liiga-podcastissa..

– Uskon, että hän pystyy pelaamaan vielä paremman kauden. Piippuun jäi. Oli hienoa, että hän itse soitti, että olisiko vielä mahdollista jatkaa. Ottajia olisi ollut muuallakin, mutta hän kysyi, olisiko mahdollista, että ainakin vuosi oltaisiin vielä täällä, Ahokas valottaa.

Myös persoonana Mingoia kerää Ahokkaan kehut.

– Hän on erittäin positiivinen, mutta persoona! Positiivinen ja pidetty kaveri joukkueen sisällä. Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa hänestä, mutta omaa myös pienen taiteilijaluonteen, joka maalintekijöillä pitää ollakin.