Hirmuiseen vireeseen noussut VPS nappasi jälleen voiton, kun täpötäydellä kotistadionillaan joukkue voitti Pohjanmaan derbyssä SJK:n.

Ottelu päättyi 3-2 ja voittomaalin teki Harry Sawyer. Sawyer oli ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa, joten valmentaja Jussi Nuorelan taktinen veto osui kohdalleen.

– Tarvitsimme Harryn kärkeen ja se toimi niin kuin halusimmekin. Jopa paremmin kuin ajattelimme. Kaksi ensimmäistä maaliamme olivat ajoituksiltaan meille täydellisiä, mutta täytyy sanoa, että kahdesta parhaasta paikastamme emme tehneet ensimmäisellä puoliajalla maalia. Ei ollut vääryys, että johdimme peliä, Nuorela totesi VPS:n verkkosivuilla.

Ottelutapahtuma ei jättänyt ketään kylmäksi. Tilanteita oli rutkasti, viisi maalia, loistava tunnelma ja kotivoitto.

– Mahtava tapahtuma, mahtava tunnelma. Meille tämä oli pirun iso voitto, mielestäni kyllä ansaitusti. Muutimme taktisesti peliä ja menimme suhteellisen suoraviivaisesti. Topparikalustomme vaihtui pakon sanelemana, ja se vaikutti lähestymiseemme aika radikaalisti, Nuorela kehui keskiviikon draamaa, joka välitettiin myös studion kera suorana lähetyksenä kaikille jalkapallofaneille Ruutu+:n kautta.

Lähde: VPS:n verkkosivut