Winnipeg Jetsin Ville Heinola on kiittänyt kasvaneesta vastuusta saalistaessaan tehopisteitä jo neljässä peräkkäisessä ottelussa.

21-vuotiasta Heinolaa on ajettu hiljakseen sisään NHL:ään ja on vihdoin saamassa jalkaa vankemmin oven väliin, vaikka debyytistä on ehtinyt kulua jo pari vuotta. Viime yönä Heinola merkkautti tehopisteen neljännessä peräkkäisessä ottelussaan, kun Winnipeg voitti Buffalon voittomaalikilpailun jälkeen. Buffalon Henri Jokiharju sai myös syöttöpisteen tililleen.

Suomalaisvahdit olivat voittoisia viime yönä, kun Mikko Koskinen otti 38 kiekkoa kiinni Edmontonin voittaessa Los Angelesin. Samalla Connor McDavidista tuli kauden ensimmäinen pelaaja, joka ylitti 100 tehopisteen rajan. Ville Husso sen sijaan nappasi 22 kiekko St. Louisin kaataessa Vancouverin.

NHL:n viime yön tulokset:
Buffalo-Winnipeg 2-3 vl.
Detroit-New York 4-5 ja.
Edmonton-Los Angeles 4-3
Vancouver-St. Louis 3-4
Arizona-San Jose 5-2
Seattle-Vegas 0-3

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.