Suomen Kaisa Mäkäräinen oli mitalin syrjässä kiinni aina viimeiselle ampumapaikalle asti naisten 15 kilometrin ampumahiihtokisassa. Toisen pystypaikan kaksi pummia pudottivat Mäkäräisen lopulta sijalle yhdeksän.

Kilpailun ylivoimainen voittaja oli yhdestä sakosta huolimatta Valko-Venäjän Daria Domracheva. Sveitsin hieno kisapäivä puolestaan sai jatkoa Selina Gasparinin hopeasta. Gasparin ampui puhtaasti, mutta jäi Domrachevasta lopulta minuutin ja 15,7 sekuntia. Myös Nadezhda Skardino sai kaikki laikat alas ja täydensi Valko-Venäjän menestystä pronssimitalillaan.

Mäkäräinen jäi voittajasta 2 minuuttia ja 42,9 sekuntia. Yhteensä suomalaiselle tuli pummeja kolme, sillä hän sai sakkominuutin myös ensimmäiseltä pystypaikalta. Mäkäräinen oli Suomen ainoa edustaja tässä kisassa, kun Mari Laukkanen jätti matkan väliin.