Colorado venytti pudotuspelien voittoputkensa viiteen. Joukkue kukisti pudotuspelien avauskierroksella Nashvillen voitoin 4-0 ja toisen kierroksen avausottelussa St. Louisin. Voitto ei tullut helpolla, sillä ottelun voittomaali syntyi vasta jatkoerässä, kun Josh Manson teki ratkaisumaalin.

St. Louis meni johtoon Ryan O´Reillyn maalilla avauserän ainoalla osumalla. Toisessa erässä Valeri Nitshushkin tasoitti Mikko Rantasen alustamalla maalilla. Samuel Girard vei Coloradon johtoon, mutta Jordan Kyrou tasoitti neljä minuuttia ennen pelin loppua.

Jatkoajalla Colorado oli vahvempi ja ratkaisija Manson astui esiin. Osumaan antoi syötön Gabriel Landeskog, joka teki ottelussa lukemat 0+2.

Elisa Viihde Viaplay ja V-sport -kanavat näyttävät kaikki kauden pudotuspelit suorina lähetyksinä.