Videotuomarointi oli keskiviikkona isossa valokeilassa, kun Valioliigan huippuseura Tottenham ja Ykkösliigan sarjajumbo Rochdale kohtasivat FA cupin neljännesvälierien uusintaottelussa. Puheet pelin jälkeen koskivat nimenomaan videotuomarointia, vaikka pelissä nähtiin hurja määrä maaleja Tottenhamin 6-1-voitossa.

Videotuomarointi oli esillä erityisesti avausjaksolla. Erotuomari Paul Tierney hylkäsi heti pelin alkuhetkillä Erik Lamelan tekemän maalin keskusteltuaan videotuomarin kanssa. Hetkeä myöhemmin Tierney ei antanut Tottenhamille rangaistuspotkua videotarkastuksen jälkeen, vaikka alun perin hän näytti pallon viemistä 11 metriin.

26. minuutilla Tottenham sai rangaistuspotkun kyseenalaisella tavalla. Pallon taakse asettui Son Heung-Min, joka laukoi pelivälineen verkkoon. Maalia ei kuitenkaan hyväksytty, sillä eteläkorealainen pysäytti vauhtinsa laukoessaan.

Tierney hylkäsi tämän seurauksena maalin ja antoi Sonille varoituksen. Tämän jälkeen hän seisoi pitkään sormi korvallaan ja keskusteli videotuomarin kanssa, mutta kukaan Wembleyn stadionilla ei tiennyt syytä pitkään palaveriin. Pelaajat joutuivat hytisemään lumisella stadionilla, kun avauspuoliskon keskusteluepisodi kesti monta minuuttia.

Videotuomarointia on kokeiltu tällä kaudella FA cupissa Englannissa. Videotarkistus on aiheuttanut paljon puhetta, enimmäkseen negatiivista sellaista. Erotuomarin tuomioiden oli tarkoitus selkiytyä uuden tekniikan myötä, mutta epäselvyyksiä on ollut riittämiin.