Ranskalaisen Lyonin puolustaja Marcelo sai viikonloppuna yhden kauden erikoisimmista punaisista korteista.

30-vuotias brasilialainen sai toisen jakson alussa varoituksen tehtyään rikkeen rangaistusalueen ulkopuolella. Kun erotuomari näytti hänelle keltaista korttia, Marcelo kääntyi ja teki samalla eleen kädellään ärtymyksensä merkiksi.

Käsi osui vahingossa – tahattoman näköisesti – tuomarin keltaiseen korttiin ja kortti lensi maahan. Sen jälkeen erotuomari ei epäröinyt, vaan näytti Marcelolla suoraa punaista korttia.

Tilanteen jälkeen Marcelo vakuutteli, ettei yrittänyt tahallisesti osua korttiin. Siltä se myös näytti. Erotuomari ei kuitenkaan muuttanut päätöstään.

Voit katsoa tilanteen alla olevalta videolta. Lyon johti ottelua ennen 50. minuutilla tullutta ulosajoa 3-1, mutta pelasi lopulta 3-3-tasapelin Angersia vastaan.

Jos alla oleva video ei aukea, katso se täältä.