Tyson Fury ja Dillian Whyte kohtaavat historiallisessa raskaansarjan ottelussa 23.4. Ottelu Lontoosta on katsottavissa Viaplayn PPV-otteluna

Tyson Fury ja Dillian Whyte kohtaavat historiallisessa raskaansarjan ottelussa huhtikuussa. Paikalle Lontoon Wembley Stadiumille odotetaan jopa 100 000 fanin ennätysyleisöä. Lisäksi kotikatsomoissa miljoonat nyrkkeilyn ystävät ympäri maailmaa seuraavat, kun kaksi nyrkkeilyn raskainta lyöjää mittelöivät WBC:n raskaansarjan mestaruudesta Furyn värikkään ja kiistanalaisen uran mahdollisesti viimeisessä taistelussa.

Fury (31-0-1, 22 KOs) astuu otteluun puolustavana WBC-mestarina Deontay Wilderin kanssa käydyn ottelutrilogian jälkeen. Fury on ilmoittanut lopettavansa voittajana tämän ottelun jälkeen, joten pelissä paljon. WBC:n väliaikainen mestari Whyte (28-2, 19 KOs) puolestaan hallitsi äskettäin ottelussaan Alexander Povetkinia vastaan ja nyt hänellä on tähtäimessä alan suurin titteli.

– WBC-liiton ja nyrkkeilyraamattuna tunnetun The Ring -lehden vyöt ovat panoksena, kun Dillian Whytelle vastaan asettuu kovista kovin, Tyson Fury. Dillian Whytea pidetään yleisesti TOP-5 ottelijana, mutta aivan absoluuttiselle huipulle hänestä ei monien asiantuntijoiden mukaan ole. Hänen edelleen listauksissa kiilaavat toistuvasti Furyn lisäksi, Anthony Joshua ja Oleksandr Usyk. On varmaa, että Dillian Whyte haluaa yllättää koko nyrkkeilymaailman ja nousta mestariksi. Ja vielä kun vastassa on Fury, joka puolestaan on ilmoittanut jäävänsä ottelun jälkeen eläkkeelle, asuvansa purjeveneessä aurinkoisissa satamissa ja nauttivansa juomia, joiden terveellisin ainesosa on ananasmehu ja koristeena sateenvarjo, on ennakkohypetys valmiina. Ottaako Fury liian rennosti valmistautumisen otteluun? Onko 150 miljoona pankkitilillä tuonut liikaa hyvänolon tunnetta puseroon? Entä kuinka kestää jättiottelun paineen Dillian Whyte? Tähän saamme vastauksen Wembley Stadiumin nuoratussa neliössä, lupaa Viaplayn nyrkkeilyasiantuntija Jani Rajalin Viaplayn tiedotteessa.

Fury vs. Whyte nähdään PPV-otteluna osoitteessa www.viaplay.fi/ppv hintaan 49,95 €. Ottelua edeltää studio. Suomenkielisestä selostuksesta vastaavat Jani Rajalin ja Antti Mäkinen.