Nordic Entertainment Group (NENT Group) on hankkinut NTT IndyCar Series -lähetysoikeudet Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa vuoteen 2021 saakka. IndyCar-sarjan kilpailuja on nähtävissä Viaplay-suoratoistopalvelussa ja Viasatin maksu-tv-kanavilla.

Pohjois-Amerikan tärkeimmässä moottoriurheilukilpailussa, IndyCar-sarjassa ajetaan kaikkiaan 17 kilpailua sekä ovaali- että katuradoilla. Kausi alkaa maaliskuun 10. päivä St. Petersburgin katuradalla Floridassa ja päättyy 22. syyskuuta Laguna Secassa Kaliforniassa.

IndyCar-sarjassa ajetaan toukokuun 26. päivä yksi maailman legendaarisimmista moottoriurheilukilpailuista, Indianapolis 500. Kyseessä on järjestyksessään 103. Indy 500 -kisa, ja erityisen jännittäväksi tapahtuman tänä vuonna tekee F1-uransa lopettanut Fernando Alonso. Hän on ilmoittanut tavoitteekseen triplakruunun – Monacon GP:n ja Le Mansin 24 tunnin ajon voittojen lisäksi tähtäimessä on nyt Indyn ykköstila. Kaksi edellä mainittua saavutusta hänellä jo on. Kaksinkertainen F1-maailmanmestari Alonso debytoi Indy 500 -kisassa vuonna 2017, mutta joutui tuolloin keskeyttämään.

Pohjoismaista väriä sarjaan tuovat ruotsalaiskuskit Felix Rosenqvist ja Marcus Ericsson. Ericsson siirtyi viiden Formula 1 -kauden jälkeen IndyCar -sarjaan hänen jäätyään ilman tallipaikkaa, kun maailmanmestari Kimi Räikkönen palaa ensimmäiseen F1-talliinsa Sauberille. Ericssonin IndyCar-talli on tällä kaudella Arrow Schmidt Peterson Motorsports.

IndyCar-sarjaa voi seurata Viaplayssa sekä valittuja kilpailuja Viasatin urheilukanavilla. IndyCar-sarjan lisäksi Viasat ja Viaplay näyttävät Nascar-sarjaa.

Lähde: NENT Groupin tiedote.