Viaplaylla on jälleen hyviä uutisia huippu-urheilun ystäville. Uusi, syksystä alkava sopimus takaa sen, että UEFA Eurooppa-liigan sekä Konferenssiliigan pelit näkyvät Suomessa jatkossakin yksinoikeudella Viaplaylla ja V sport -kanavilla. Sopimus on voimassa vuoteen 2027 asti.

UEFA Eurooppa-liiga ja UEFA Konferenssiliiga tarjoavat laadukasta ja jännittävää eurooppalaista seurajalkapalloa, jossa on laaja valikoima joukkueita, myös Pohjoismaista. Viimeisten 10 kauden aikana seitsemän eri joukkuetta on voittanut Eurooppa-liigan mestaruuden ja Konferenssiliiga on saanut uuden voittajan joka vuosi. Ensi kausi tuo molempiin liigoihin uudistuksia, joiden myötä live-otteluiden määrä kasvaa yhteensä 342 otteluun, kun niitä tällä hetkellä on 282.

– Jatkamme parhaan premium urheiluportfolion turvaamista niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa. Tähän kuuluu olennaisena osana laaja valikoima parhaita jalkapallo-, jääkiekko-, moottoriurheilu- ja hiihto-oikeuksia sekä monia muita urheilulajeja, jotka täydentävät valikoimaamme. Tämä yhdistettynä laadukkaisiin tuotantoihin ja parhaisiin tekijöihin takaa asiakkaillemme jatkossakin ensiluokkaista viihdettä ja ainutlaatuisia kokemuksia, sanoo Viaplay Group Finlandin väliaikainen toimitusjohtaja Mikael Svensson kanavan tiedotteessa. Viaplayn monipuoliseen urheilutarjontaan kuuluu lisäksi myös valtava määrä muuta huippu-urheilua kuten Valioliiga, Bundesliiga, FA Cup, Englannin liigacup ja Championship, Formula 1,