Petra Olli paini hienosti hopeaa Las Vegasin MM-kisojen 58-kiloisten sarjassa. Samalla varmistui myös maapaikka Rion olympialaisiin.

Rion maapaikkoja irtosi Suomelle lopulta kaksi, kun myös Rami Hietaniemen viides sija varmisti paikan. Olli paini koko päivän hienosti, mutta finaalissa japanilainen 10-kertainen maailmanmestari ja kolminkertainen olympiavoittaja Kaori Ichoa riepotteli suomalaisesta 10-0-pistevoiton.

– Hän vei kaikki tilanteet loppuun asti eikä antanut mahdollisuutta. En minä piru tiedä, että miten ja missä ne noita kasvattaa, heitti Olli Yle Urheilulle.

– Japanissa on tietysti massaa Suomeen verrattuna ”pikkuisen” enemmän, mutta rupeaa olemaan vähän turhauttavaa jo tämä Japanin ylivoima.

– Vaikka onkin kova harmitus tappion jälkeen, niin kyllähän nämä kisat kuitenkin plussan puolelle selvästi menivät. Olympiapaikkaa lähdettiin hakemaan ja se tuli, ja vielä tuliaisina kotiin hopeamitali, niin kyllä uskallan antaa itselleni kiitettävän arvosanan, Olli heltyi lopulta kommentoimaan.