Dallas Stars kohtasi viime yönä Suomen aikaan NHL-kierroksella Montreal Canadiensin. Kentällä nähtiin myös veljesparin välinen nujakka, josta vastasivat Starsin tähtihyökkääjä Jamie Benn sekä Canadiensin puolustaja Jordie Benn.

Kun ottelun ensimmäinen erä oli lähellä päätöstään ottivat veljekset yhteen. Ensiksi parivaljakon nuorempi osapuoli Jamie Benn taklasi veljeään ja tämän jälkeen isoveli Jordie lähti pienoiselle kostoretkelle taklaten veljensä seinälle juuri, kun tuomari oli viheltänyt pelin poikki.

Kyseenalaisen taklauksen jälkeen veljekset olivat jo lähellä aloittaa pientä pystypainia, kunnes tilanteeseen saapui Starsin venäläishyökkääjä Alexander Radulov, joka otti Canadiens-pelurin omaan käsittelyynsä. Lopulta pienten vääntöjen jälkeen molemmat Bennin veljeksistä poistuivat tilanteesta naureskellen.

Jamie Benn on tällä kaudella viimeistellyt 21 ottelussa 21 tehopistettä, mutta Canadiensia vastaan mies jäi ilman tehopisteitä ja sama kohtalo oli myös isoveli Jordiella. Stars nappasi lopulta pisteet 3-1-kotivoitolla.