Veikkausliigan yksi seuratuimmista pelaajista, HIFK:n Mosa Yaghoubi, uhkuu itsevarmuutta ennen keskiviikon Veikkausliigaottelua Hakaa vastaan. Huuhkajissakin edukseen esiintynyt keskikenttäpelaaja toteaa, että tällä hetkellä HIFK:n kukistaminen on vaikeaa.

– Valmentajat ovat tehneet meille selväksi, miten meidän kuuluu pelata, ja kaikki jätkät joukkueessa ovat ottaneet sen tosi hyvin vastaan. Loppu on sitten meidän asenteesta kiinni, Yaghoubi kertoo HIFK:n verkkosivuilla.

– Jos me tehdään oma hommamme kunnolla, niin meidän voittaminen on vaikeaa. Ja jos joku meidät voittaa, niin se joukkue tarvitsee täydellisen päivän. Se on paljon siitä kiinni, miten siellä tehdään hommia. Jos jatketaan samalla tavalla kuin edellisissä peleissä, niin tämä tappioton putki voi jatkua pitkään.

HIFK matkustaa Valkeakoskelle hyvässä nosteessa. Kotijoukkue Haka sen sijaan yrittää saalistaa kauden ensimmäistä voittoaan.
Veikkausliigassa pelataan Haka-HIFK -ottelun lisäksi kolme muuta peliä. Tampereella ovat vastakkain Ilves ja RoPS, Seinäjoella SJK ja KuPS ja Maarianhamissa IFK Mariehamn ja sarjakärki Inter. Kaikki pelit alkavat 18.30.