Veikkausliigassa pelaavat FC Lahti, Ilves ja JJK ovat avanneet perjantaiaamun sopimusuutisilla.

FC Lahti on tehnyt vuoden pelaajasopimuksen 20-vuotiaan venäläisen keskikenttäpelaaja Pavel Osipovin kanssa. Osipov saapui Lahteen viime elokuussa lainasopimuksella yhteistyöseura Zenitistä. Osipovin sopimuksen myötä Kuhnureilla on ensi kaudeksi kasassa yhteensä 14 pelaajasopimusta.

23-vuotias hyökkääjä Antto Hilska ja Ilves ovat solmineet yksivuotisen jatkosopimuksen. Hilska siirtyi JJK:sta Ilvekseen viime kaudeksi ja hän pelasi Veikkausliigassa 19 ottelua, joissa syntyi yksi maali.

Ilveksellä on täten kasassa 20 pelaajasopimusta kaudelle 2017. JJK puolestaan julkaisi aamulla tehneensä kaksi jatkosopimusta. Benno Hanslian jatkaa seurassa vuoden ja Samu Nieminen kahden sopimuksilla. Molemmat ovat seuran kasvatteja. JJK:lla on nyt koossa 11 sopimuspelaajaa tulevalle kaudelle.

FC Lahti

@FCLahti1996
FC Lahti on tehnyt vuoden sopimuksen 20-vuotiaan keskikenttäpelaaja Pavel Osipovin kanssa >> bit.ly/2fLwA5B #fclahti #zenit 🇷🇺🇫🇮

JJK Jyväskylä

@JJK1923
Tulevan kauden joukkue rakentuu jälleen kahdella palalla: Hanslian & Nieminen jatkosopimuksiin! -->> jjk.fi/uutiset/hansli… #veikkausliiga