Veikkausliigaseuralta kova värväys

© Kuva: Pekka Mäntylä

Viron pääsarjan tähtipelaaja Zakaria Beglarishvili siirtyy SJK:n riveihin FC Florasta. 29-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja on käytettävissä jo tulevana viikonloppuna FC Honkaa vastaan pelattavassa vierasottelussa.

Alun perin georgialainen, mutta Viron kansalaisuutta hakenut Beglarishvili on edustanut Viron suurseura FC Floraa vuodesta 2009 alkaen. Hän on luova ja maaleja itsekin tekevä kymppipaikan pelaaja, joka on pelannut myös laitahyökkääjänä. Hänet on valittu useampaan kertaan Viron pääsarjan tähdistöön sekä parhaaksi pelaajaksi kaudella 2018, jolloin hän teki 36 ottelussa hillittömät 30 maalia sekä antoi 24 maaliin johtanutta syöttöä. Sillä määrällä hän oli mukana koko Euroopan sarjojen tehokkaimpien pelaajien listalla, niin maalien kuin syöttöjenkin osalta.

Viime tammikuussa hän siirtyi lainasopimuksella Unkarin pääsarjassa pelaavan Honvéd FC:n riveihin, mutta mursi kylkiluunsa vain kaksi päivää ennen kauden jatkumista. Kylki operoitiin ja hän oli sivussa useamman kuukauden. Lainasopimus päättyi toukokuussa ja hän palasi FC Floraan. Nyt hän on taas täydessä kunnossa ja siirtyy SJK-paitaan pysyvällä siirrolla. SJK:n harjoituksiin hän liittyy torstaina.

Lähde: SJK:n verkkosivut


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.