Veikkausliigaseura saa superlupauksestaan merkittävän siirtokorvauksen

© Kuva: Pekka Mäntylä
Atletico Madrid yrittää jallittaa Liverpoolin Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Kuopion Palloseura ja tanskalainen liigaseura FC Nordsjälland ovat päässeet sopimukseen puolustaja Tony Miettisen pelaajasiirrosta.

Miettinen siirtyy pysyvästi tanskalaisseuraan, joka maksaa merkittävän siirtokorvauksen Kuopion Palloseuralle. Puolustaja matkusti Tanskaan alkuviikosta ja läpäisi lääkärintarkastuksen hyväksytysti päästen liittymään uuden seuransa riveihin.

Miettinen on poikkeuksellinen lupaus, jonka taidot on tiedetty Kuopion Palloseurassa jo pitkään. Puolustaja nostettiin ensimmäisen kerran aikuisten edustusjoukkueen harjoitusryhmään jo kaudella 2018, kun hänellä oli ikää vasta 15 vuotta. Puolustaja ei ehtinyt tekemään edustusjoukkueessa virallista debyyttiään, mutta on pelannut aikuisten pelejä yhteensä 19 ottelua Kakkosessa farmiseura KuFu:n riveissä.

Miettinen on kuulunut Suomen nuorisomaajoukkueen vakiokasvoihin ja Siilinjärveltä lähtöisin oleva puolustaja on toiminut myös ikäkausimaajoukkueidensa kapteenina. Maaotteluita on kertynyt jo yhteensä 22 kappaletta (1 U15, 6 U16, 13 U17, 2 U18) ja tällä hetkellä Miettinen pelaa vuotta vanhempien kanssa U18-maajoukkueessa.

Lähde: KuPS:n verkkosivut

Atletico Madrid yrittää jallittaa Liverpoolin Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!